Waarom Publica?

bulb

BRON VAN INSPIRATIE

De unieke samenwerking tussen de publieke en de private sector.

awards

PUBLICA AWARDS

Gala-avond met uitreiking van Awards voor de beste overheidsprojecten.

hands

IDEEËN VOOR MORGEN

Een ideeënplatform voor toekomstige projecten van de lokale overheden.

20 juni 2019 | Hotel Metropole Brussel

Prijsuitreiking gepresenteerd door Marlène de Wouters

Dresscode business casual

Day
Hour
Minute
Second

Awards 2019

CORPORATE RESPONSIBILITY
sponsored by AXA

Zorg dragen voor het klimaat, risicopreventie integreren in hun producten en acties, of iets terug willen doen voor de samenleving via het vrijwilligersprogramma ‘AXA Hearts in Action’… dit zijn de speerpunten van de Corporate Responsibility-strategie binnen AXA. AXA associeert zich en beloont graag de publieke instelling die dit ook ter harte neemt!

URBAN DEVELOPMENT, INFRASTRUCTURE & MOBILITY

Stadsplanning, infrastructuur en mobiliteit hebben één doel: verbinding creëren. In een veranderende wereld met snelle technologische en digitale ontwikkelingen zijn stedelijke ontwikkelingen, bouwactiviteiten, infrastructuur en mobiliteit de hoekstenen van een diepgaande transformatie van onze samenleving. Deze prijs wordt medegeorganiseerd door de vakbladen Bouwkroniek en La Chronique.

TECHNOLOGY

Razendsnelle technologische ontwikkelingen, nieuwe communicatiemogelijkheden, papierloos werken, nieuwe verwachtingen en noden van de burgers. Hoe kan de publieke sector inspelen op deze snelle en radicale veranderingen? Wat zijn de beste initiatieven in deze categorie?

HERITAGE & ARCHITECTURE

Architecturaal erfgoed omvat alle constructies gemaakt door de mens met een aanzienlijke waarde. Het kan een grote historische waarde hebben of het kan een belangrijk symbool zijn voor een culturele identiteit. Het werk verdient het om bewaard te worden voor de toekomstige generaties zodat zij kunnen evolueren met hun geschiedenis in het achterhoofd.

SECURITY & SAFETY

Het belang van veiligheid voor de burger moet niet meer uitgelegd worden. Dagelijks worden we in de media geconfronteerd met allerlei mogelijke bedreigingen die onze veiligheid in gevaar kunnen brengen. De Publica Award voor Security & Safety zal uitgereikt worden aan de instelling die het beste publieke project omtrent veiligheid indiende.

" Enkele getuigenissen van de vorige edities "

Carl Vereecke

Gedeputeerde voor personeel, financiën, ICT, sport, onderwijs en administratieve beroepen stedenbouw West-Vlaanderen

De organisatie van de Publica Awards 2017 was echt top! We hebben kunnen genieten van een vlekkeloze avond met interessante mensen en een prachtige sfeer. Natuurlijk zijn wij ook heel blij met de Awards die we gewonnen hebben met onze verschillende projecten. We raden iedereen aan om de hun kans te wagen tijdens de volgende edities van de Publica Awards. Het is een mooie waardering en aanmoediging van alle genomineerde projecten.

Deelname aan de gala-avond

PUBLIEKE SECTOR

€ 250 excl. BTW

 • INDIVIDUELE DEELNAME

PRIVÉ SECTOR

€ 400 excl. BTW

 • INDIVIDUELE DEELNAME

KANDIDAAT

€ 250 excl. BTW

 • INDIVIDUELE DEELNAME

PUBLIEKE SECTOR

€ 2000 excl. BTW

 • PRIJS PER TAFEL
  (10 personen)

PRIVÉ SECTOR

€ 3500 excl. BTW

 • PRIJS PER TAFEL
  (10 personen)

KANDIDAAT

€ 2000 excl. BTW

 • PRIJS PER TAFEL
  (10 personen)

Sponsors

Partners

Scroll to Top