Publica Awards 2018

De Publica Awards zijn de afspraak van het jaar voor vertegenwoordigers van lokale besturen. Ze verzamelen 400 vertegenwoordigers van gemeenten, OCMW’s, politiezones, provincies,... Met de uitreiking van de Publica Awards wil EBP lovenswaardige overheidsprojecten belonen en in de schijnwerpers plaatsen, de publieke actoren bekronen en de diversiteit en rijkdom van hun projecten onderstrepen. Daarboven vormen de Publica Awards het platform voor de ontwikkeling van toekomstige projecten en ideeën, voor en door de lokale besturen.

GOED BESTUUR

Deze Award bekroont het project dat de meest constructieve en inspirerende impuls geeft in dit opzicht.

STADSPLANNING
MOBILITEIT

Deze prijs bekroont het project van vakmensen die actief zijn in het openbaar domein, ongeacht de grootte en de aard van hun tussenkomst. Hij belicht de stedelijke ontwerpprincipes die de stad van vandaag en morgen gestalte geven.

OPENBARE WERKEN

Een unieke gelegenheid voor bouwondernemingen om hun technische creativiteit en de innovaties in de sector in de schijnwerpers te zetten. Deze prijs is een co-organisatie van de vakbladen Bouwkroniek en La Chronique.

TECHNOLOGIE

Deze prijs bekroont een vernieuwend project met geavanceerde technologische oplossingen die een meerwaarde creëren.

ERFGOED

Deze prijs bekroont een project dat als voorbeeld dient voor de restauratie of bewaring van architecturale erfgoed of roerend erfgoed.

MAATSCHAPPELIJKE ONTWIKKELING EN WELZIJN

De prijs in deze categorie is bestemd voor het beste initiatief inzake sociale promotie, maatschappelijke integratie en creatie van welzijn.

FACILITIES, BUDGET
& PEOPLE

De optimale day-to-day-organisatie van een
administratie vormt de basis voor de goede werking van een instelling en de waarborg voor een kwalitatieve dienstverlening aan de burgers. Deze Award bekroont de beste initiatieven ter zake.

VEILIGHEID

Veiligheid is een onderwerp dat een duizelingwekkende evolutie doormaakt, vooral in de dramatische context van de jongste jaren. Deze Award bekroont het meest vernieuwende veiligheidsproject inzake persoonsgegevens, virtuele gegevens, klassieke bewaking of veiligheidsproject in verband met terroristische aanslagen.

Hoe je kandidatuur indienen?

Indien u uw dossier in verschillende categorieën wilt indienen, moet u evenveel dossiers invullen als u projecten heeft in elk van de categorieën.

De projecten die overheidsopdrachten zijn, moeten toegewezen zijn en/of in uitvoering zijn.

Het kandidaatsdossier moet worden aangevuld met een projectvoorstelling in digitaal formaat die 4 foto’s en de beschrijving ervan bevat. De 4 foto’s zullen worden gebruikt om de projecten tentoon te stellen tijdens de prijsuitreiking op 25 april 2018. Er kan ook een video van maximaal 2 minuten aan het dossier worden toegevoegd, bij wijze van aanvulling. Digitale formaten van het type PDF, Powerpoint en WMA worden aanvaard. De fotoresolutie moet minstens 5600 px en 300 dpi (drukkwaliteit) bedragen.

Deelname aan de wedstrijd is volledig gratis.

Kandidaatsdossiers

STUUR UW DOSSIER VÓÓR 15 MAART 2018 PER MAIL NAAR CONTACT@PUBLICA-BRUSSELS.COM.

Deelname aan de avond

PUBLIEKE SECTOR

€ 250 excl. BTW

  • INDIVIDUELE DEELNAME

PRIVÉ SECTOR

€ 400 excl. BTW

  • INDIVIDUELE DEELNAME

PUBLIEKE SECTOR

€ 2000 excl. BTW

  • PRIJS PER TAFEL
    (10 personen)

PRIVÉ SECTOR

€ 3500 excl. BTW

  • PRIJS PER TAFEL
    (10 personen)

Heeft u vragen?

Contacteer ons via contact@publica-brussels.com
of via Dorien Favaits op het nummer 02 894 56 05.

Sponsors

Partners