Behendigheid bij AVIQ: HR-data-analyse ten behoeve van de kwaliteit!

Behendig zijn bij AVIQ betekent gebruik maken van de nieuwste technologieën om de HR-ontwikkelingsstrategie te optimaliseren. Het project voor analyse van HR-data had van meet af aan tot doel de transparantie en de real-time beschikbaarheid van gegevens te garanderen die essentieel zijn voor het teammanagement en voor de verbetering van het welzijn op het werk, en dit met een efficiëntie die ver boven de klassieke verwachtingen ligt. Een unieke business intelligence oplossing die het mogelijk maakt om lijsten, rapporten en aangepaste boordtabellen te verzamelen op alle niveaus van de besluitvorming, werd ontworpen met de gebruikers vanaf de definitie van hun behoeften. Zodra ze in productie ging, maakte deze oplossing dynamische en in real time toegankelijke kruisanalyses mogelijk.

Met deze oplossing wordt de besluitvorming gebaseerd op een optimale en synthetische leesbaarheid van de informatie in de vorm van geconsolideerde boordtabellen die via een beveiligd intranet toegankelijk zijn voor het top- en middenkader.
Naast het gebruikelijke gebruik van gegevens worden ook Dataminingtechnieken getest. Het doel van AVIQ is namelijk om met behulp van kunstmatige intelligentie de voorspellende component te ontwikkelen, teneinde de anticipatie op het gebied van human resources management verder te verbeteren.

Indiener: L'agence pour une vie de qualité

L'agilite de l'AVIQ
Share This