Slim videomanagement in evolutie

Politie Limburg werkt een moderne meldkamer uit deze is flexibel en voorziet ruimte voor technologische vooruitgang. Innovaties spreken tot de verbeelding en enthousiasmeren, maar de uitdaging om ze succesvol en efficiënt in een organisatie te integreren is groot.

Er werd bewust gekozen voor een volledige software- en netwerkgebaseerde videowall. Deze twee zeer moduleerbare, uitbreidbare en schaalbare elementen zorgen in combinatie voor eindeloos veel mogelijkheden voor de meldkamer.

Het volledig vervangen van de klassieke elementen van een videowall (denk aan videowall controllers, encoders en decoders, digitale mengtafels, enz.) door software, betekent dat de volledige logica achter het systeem super flexibel en draagbaar wordt. Om de functionaliteit van dergelijke videowalls te kopiëren heeft men in principe genoeg aan een computer en de juiste software.

Het toepassen van deze cameradriehoek zorgt ervoor dat er met een enorme efficiënte inzet fantastische resultaten worden neergezet met de bewakingscamera’s.

Indiener: Politie Limburg

Slim videomanagement
Share This