Publica Awards | 18.05.2017 | Hôtel de la Poste | Tour & Taxis

PUBLICA News

23
feb

Matexi Award

Buurtprojecten krijgen lof

Matexi reikt voor de tweede keer de Matexi Award uit aan het meest verbindende buurtinitiatief. Deze award bekroont succesvolle, tijdelijke of permanente initiatieven om buren bij elkaar te brengen. Matexi wil hiermee het buurtgevoel stimuleren en de nadruk leggen op het belang van goede en leefbare buurten.

Als ontwikkelaar van buurten waar het goed wonen en harmonieus samenleven is, wil Matexi zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen. Duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in energiezuinigheid, kwaliteit en levensduur van de materialen, goede mobiliteit en veiligheid, duurzaamheid toont zich ook in de verbinding tussen mensen. Daarom liggen projecten die buurtbewoners dichter bij elkaar brengen, Matexi zo nauw aan het hart en wil Matexi deze projecten ondersteunen.

De ingediende projecten worden beoordeeld op hun verbindend karakter, originaliteit, impact en inspirerende kracht. Een onafhankelijke jury evalueert. Maak je deel uit van zo’n initiatief of ken je zo’n project in de buurt? Schrijf je project dan zeker in.

Download hier het kandidaatsdossier en het inschrijvingsformulier.

Nieuwsgierig naar de vorige aflevering? Klik hier.